Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SMS szövegek

2008.04.03

Szeretnék könnycsepp lenni, szemedben megszületni, végigfolyni az arcodon, és meghalni az ajkadon.

Szeretlek, mert drága vagy nekem! Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járjál velem. Szeretem a nyelved és élvezettel hatolok beléd. Te vagy a kedvenc cipőm.

Szemed zöld, hajad barna,
pöcsöd, mint a hangya farka.
Eszed kevés, fejed torz,
szagod, mint a döglött borz.
S hogy e vers ne legyen hiába,
nagy lófaszt a picsádba!

Hosszú és kemény, beveszed a szádba és ki-be húzogatod. Egyre gyorsabban. És már fehér folyadék csurog le a szádon. Végeztél, most már kiveheted a fogkefét.

Férfi nemi szerv definíciója életkor szerint: 10 évig - vízmű, 10-20-ig hajtómű, 20-30-ig erőmű, 30-40-ig remekmű, 40-50-ig életmű, 50-60-ig emlékmű, 70-től bőrdíszmű.

Gratulálunk, Ön nyert egy háromhetes cigánygyereket. Amennyiben nyereményére nem tart igényt, úgy postázzuk Önnek az egész családot.

A szán lerobbant, a rénszarvasok itt hagytak. A bokám kibicsaklott, a krampuszok kurváznak... Az idén már nem megyek sehova! Üdv: a Mikulás, Boldog Karácsonyt!

A szánom lerobbant, a rénszarvasok megszöktek, a krampuszok beszívtak és kurváznak, tél anyó leszbi lett, nekem tele van, idén nem jövök. Télapó

A szán lerohadt, a rénszarvasok megléptek, a kéménybe szorultam, a bokám bebasztam, a krampuszok kurváznak. Az idén mászkáljon a faszom! Üdv: a Mikulás

Az Ön horoszkópja a következő napokra: rengeteg dicséretet kap munkatársaitól, ismerőseitől, virágözön árasztja el. Ezen ne lepődjön meg, minden temetés ilyen.

Láttam szőrös hörcsögöt, szirup szörpöt szörcsögött. Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rá törtek a hörcsög görcsök.

A Magyar Sakkszövetség örömmel értesíti, hogy megtalálta Önben legújabb kabalafiguráját! De nem a világos királyt, hanem a sötét parasztot.

Tegnap éjjel kétségbeesve kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni. Aztán nélküled kellett elaludnom. Hol voltál te hülye, te hülye pizsama!?

Hiába vagy bika,
felsőtested fika.
Hiába vagy tehetséges,
péniszed nevetséges.
Fonnyadt zacskód töpörödött,
sosem dugtál törpördögöt.

Rám nevetsz, becézel, lassan levetkőztetsz. Lábam köze forró, nedves. Már alig bírom, ujjaiddal ott simogatsz! A vágy elönt, de te segítesz! Hurrá! Új pelus!

Családi okok miatt eladnám 600 SL Mercedesemet JIMMY 1 rendszámmal, majdnem teli táras Berettával hullajó áron! A jeligét dalban mondom el!

Kotyogó klotyó felé totyog a lotyó, de már késő, mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó.

Beleültem, egy kicsit féltem! Széttártam, majd behelyezte, ki-be mozgatta és utána kihúzta! Egy kicsit véreztem, hisz ez volt az első... foghúzásom. A szex olyan mint a havazás: nem lehet tudni hány centi lesz és meddig fog tartani!

Betűk helyett számokkal mondom el. Kitaláltad mit jelent? 793738535.

A szüleid biztosan tolvaj űrhajósok voltak, akik leloptak két csillagot az égről és odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemedből mikor rám nézel!

Belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét, majd megtalálod a legérzékenyebb pontot és szívni kezded! Szemét szúnyog!

Ha hozzám érsz már nedves vagyok, imádom ahogyan meztelen testem simogatod, várok minden veled töltött pillanatot és sohasem akarok másik törölközőt.

Nekem nincsenek olyan jó izmaim, mint Arnoldnak és nincs olyan szemem, mint Mel Gibsonnak, nincs olyan hasizmom, mint Brad Pittnek, de úgy nyalok, mint Lassie.

Forróságtól izzadva vágyom rád! Nyelvemmel akarom érezni minden négyzetcentiméteredet s élvezni amint zuhanyként hűtöd le testemet. Istenem, de imádlak csoki fagyi.

Laza vagyok, szétesem,
kezemben a GSM,
ágyamban fekszem meztelen,
gyalulnék én rendesen.
Ha te is akarsz énvelem,
hívjál fel a telcsimen.

Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szottyit?

A női nem 4 csodája: Nedvesnek lenni fürdés nélkül, vérezni vágás nélkül, tejet adni fűzabálás nélkül, és hülyeségeket pofázni kérdés nélkül.

Hol volt, hol nem volt, az Óperencián, az üveghegyen is túl, élt egy ember. Egy reggel felkelt és így szólt: Hű, de kurva messze lakom!

Szex: perc melyben felegyenesedett megmerevedett szervedet egy csecses egyedbe vezeted bele, emellett kezedbe mellet veszel, s feneked fel-le emelgeted.

Ma divatosak a kis autók, és a kis mobiltelefonok is. De eljön az idő, amikor divat lesz a kis fasz is, és akkor te is nagy vagány leszel! Sok mosolyt 2002-re!

Nézem a csillagokat, és Téged látlak, nézem a világot, és Téged látlak... Menj már arrébb baszd meg, nem látok Tőled semmit!

Ha majd egyszer szerető szívre vágysz,
s ha nem találsz se közel se távol,
gyere oda ahova engem temettek,
ott a fűszál is azt súgja, hogy: NAGYON SZERETLEK!

Nem élhetem az életem, ha nemi életem nem veled élhetem!

A szerelem olyan, mintha behugyoztál volna a gatyádba. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a meleget.

Imádom, ha te vagy felül
melegséget érzek belül.
Hosszú ujjaid fellegekbe visznek,
ugye nem dőlsz be ennek a viccnek?
Nem is lenne uncsi,
de sajnos ez egy pulcsi!

Olyan béna vagyok matekból! Most is a számokat nyomkodom és betűk jelennek meg! Idejönnél kicsit korrepetálni?

Megérintettem, olyan kemény volt és hatalmas, de erőt vettem magamon és nem kaptam be, hanem lehúzogattam a bőrt róla, majd szopogatni kezdtem az őszi-barackot.

Vágytam rád, kívántalak. Levetkőztem meztelenre és izzadni akartam. Órákig élvezni veled, de le kellett mondanom rólad! Nem voltál bekapcsolva, te hülye szauna!

A legdrogosabb film a Micimackó! Malacka parázik: bélyeg; Füles lassú: fű; Tigris ugrál: speed; Micimackó dülöngél: heroin! Egyértelmű: Róbert Gida a diler!

Én egy marslakó vagyok, amit most fogsz az pedig a péniszem. Én is élvezem ahogy Te, mert látom, hogy tetszik.

UgYeMiLyEnSzArÉrZéSmIkOrOlYaNüZeNeTeTkApSzAmIcSuPaKiSéSnAgY-bEtŰbŐlÁlLnInCsEnEkBeNnEsZóKöZöKéSnInCsSeMmIéRtElMeDeEzAtE-pRoBlÉmÁdMiAfAsZéRtKöLtÖtTeDaPéNzEdMoBiLrAbAsZkI?

Bocsánat, de egy nap csak egy emberhez tudok kedves lenni. És ez nem a te napod, SEGGFEJ!

Utolsó amerikai kutatások szerint gyengébb azoknak a szexuális teljesítő képessége, akik jobb kézben tartják a telefont miközben sms-t olvasnak!

Örömmel értesítjük, hogy megnyerte a 100.000 Trabant gumibelső egyikét! Kérjük, hogy hívjon vissza az xxx telefonszámon, hogy kívánja-e átvenni a nyereményét.

A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus komplexum, ahol pszeudoindividualisztikus egocentrumban kínálja a 'De jó baszni!' érzést...
Most a világon 630 millió ember alszik, 300 millió eszik, 2.2 szeretkezik! Csak 1 barom olvassa ezt az üzenetet.

Imádom amikor hozzám érsz, mikor a szád a számon érzem, mikor cseppjeim benned áradnak szét. Látom, hogy Te is élvezed, hisz egyre többet akarsz engem!! Tudod ki vagyok?? Johnny! Johnny Walker

ZöLdÖbLöSkÖcSöGöTöRöKöLtÖdÖnZöLdÖbLöSkÖcSöGfÖlÖtTbÖgÖlYrÖpKöDöTt-SkÖpÖtTöDöNhÖrGöTtDöGöLjBöGöLyRöGöTlÖkÖtTkÖcSöGtÖrÖtTbÖgÖlYdÖgLöTtÖdÖnRöHöGöTtHöHöHö

Jó kedv, szép szemek, széles, kacér mosoly, helyes külső, sok tudás? na és most rólad is beszélhetünk?

Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek, de most már elég rólam. Te hogy vagy?

Ne haragudj, de teljesen eláztam az esőben és a te lakásod van a legközelebb. Nem mehetnék fel, hogy megszáríts?

Bocsi, elhagytam a telefonszámom. Nekem adod a tied?

Kérem várjon! Ez egy agyfelfrissítő program. Keresem az agyat... Keresés... Keresés... Keresés... Keresés... Hiba! Az agyat nem találom .Eljárás befejezve.


Kicsiny orrlyukam hamvas tartalmából parányi gombócot formázok, s hajítom feléd, mire te kétségbeesve üvöltöd: Hagyj, elég! A hátsómat fordítom feléd.

A magyar természetgyógyászok szövetsége gratulál Önnek abból az alkalomból, hogy Ön az egyetlen, aki szájrátétellel tudja gyógyítani a fitymaszűkületet.

A telefonoddal szórakozol, ahelyett, hogy előre néznél?

A legjobb TV a nő! Elöl van 2 gomb, hátul a hangszóró, középen a képernyő. Havonta színes adás van, és ha netalán elmarad, akkor valaki baszogatta a készüléket!

A Guinnes Rekordok Könyve szerint az Ön talpa a legkisebb sakktábla a világon! Mert azon csak 1 paraszt fér el!

A nő olyan mint a demoprogram: korlátozott a használati ideje, a legjobb funkciói vannak letiltva, állandóan baszogat, hogy regisztráltasd!

Ez az üzenet jókedvet és boldogságot okoz. Már az olvasás pillanatában rád tör egy kellemes boldog érzés, de csak annál jelentkezik, akire az írásnál gondoltam!

Minden rendes férfi most a barátnőjével van vagy egy útszéli nővel kefél, de te amilyen buzi vagy most is csak a telefonod nyomkodod!

Szerettem volna neked valami okosat, szépet, izgatót, szexiset küldeni, de nem fértem fel a kijelzőre.

Az öngyilkosság egyetlen elfogadható módja, ha halálra szeretkezed magad. Ha meg akarsz halni hívj!

Ezt az üzenetet 3000 éve indították útra a Galaxis egy távoli bolygójáról, azzal a feladattal. hogy megtalálja a legnagyobb marhát a földön. A küldetés véget ért!

Reggel nem tudok enni mert rád gondolok, Délben nem tudok enni, mert rád gondolok, Este sem tudok enni, mert rád gondolok és éjjel nem tudok aludni, mert éhes vagyok.

Sex is like Nokia (Connecting people), like Nike (Just do it), like Pepsi (Ask for more), like Coca Cola (Enjoy), like Samsung (Everyone is inveted)!

Love is a name, sex is a game.
Forget the name and play the game!

Bocsika, ez az sms félrement. Visszaküldenéd?


Csak kíváncsi vagyok, be van-e kapcsolva a mobilod!
Tököd szőrös, vörös csöcsök közt szörföz vörös ördög (öt tömöd), örömök között röhög. Pöcsöd csöcsök közt tömőlöttyöt öntöz. Köbös tőgy röhög: köllött csöcs? Pöcs!

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Mi a nő 4 kedvenc állata? Egy Jaguár a garázsban, egy Bika az ágyban, egy Ezüstróka a nyakban, és egy Marha, aki mindezt megveszi!

Tisztelt Előfizető! Kötelességünknek érezzük tájékoztatni Önt, hogy már jó ideje figyeljük tevékenységét. Most épp SMS-t olvas.

Csöpi fogja öcsi pöcsét,
öcsi fogja Csöpi csöcsét.
Kemény volt a Csöpi csöcse,
felállt tőle Öcsi pöcse.

Kérem indokolja meg, miért kivájna előfizetését lemondani.


Tisztelt Előfizetőnk! Gratulálunk, Ön rendelkezik a legkisebb készülékkel vásárlóink között. Nem, nem a mobiltelefonra gondoltunk...

Szia! Én vagyok az. Gyere ide ahol vagyok. 10 perced van.

A főnököm belevaló ember volt! Egyszer felmászott a szemétkuka tetejére. Megcsúszott és beleesett. A főnököm belevaló ember volt.

Az év minden napján emelkedik azoknak a száma, akik kinyalhatják a seggem! A mai naptól te is közéjük tartozol.


Ezt az SMS-t csak egy szexis lány tudja elolvasni. Nem megy? Próbáld újra? Még mindig semmi? Ááá hagyjuk...

Ötre jövök szeretkezni, ha késnék, kezdd el nélkülem.

Most kaptál egy sms-t. És, mi van akkor? Azt hiszed menő vagy?

Ez egy szerencse sms, küldd el az igazi barátaidnak, s ha visszaküldik, akkor biztosan tudod, hogy számíthatsz rájuk!

Sikerült tönkretenned az unalmas és örömtelen magánéletemet!

Én a birkákat próbálom számolni, de kurva sok van még hátra


Az életem nem életem ha nemi életem nem veled élhetem....


Figyelj, valamit mondanom kell. Igazából nem így akartam elmondani, de egyszer ezt is meg kell hogy tegyem. Hidd el, nekem sem könnyű ez: A Télapó nem létezik.


Itt állok előtted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek ülj ram finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád!

Az ön horoszkópja a következő napokra: rengeteg dicséretet kap munkatársaitól, virágözön árasztja el. Ezen ne lepődjön meg, minden temetés ilyen.

Élj úgy, hogy ha lepereg előtted életed filmje nehezen tudd eldönteni, hogy kaland vagy pornófilmet láttál.

Vágytam rád, kívántalak, levetkőztem és izzadni akartam alattad órákig, szenvedni, de le kellet mondanom rólad mert nem voltál bekapcsolva te dog szauna!

Mi a nő 4 kedvenc állata? Egy Jaguár a garázsban, egy Bika az ágyban, egy Ezüstróka a nyakban ,és egy Marha aki mindezt megveszi!!

A Guinnes Rekordok Könyve szerint az Ön talpa a legkisebb sakktábla a világon! Mert azon csak 1 paraszt fér el!

Nézem a csillagokat, és Téged látlak. Nézem a napot, és Téged látlak. Nézem a világot, és Téged látlak... Menj már arrébb bazzzeg mert nem látok Tőled semmit !!!

Imadod edes testemet. Szereted,ha a szam a szadhoz er. Fellegekben jarsz, ha testedben erzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? Nem tudod? JIM! JIM! JIM BEAM

Először finoman behatolok abba a nedves kis résbe, majd vadul dolgozom rajta, végül elmegyek, így szerellek meg téged te átkozott vízakna!

 

Rájöttem, hogy én vagyok az Isten, mert amikor imádkozom, én hallom...

 

Aki éjjel legény, az baszik, mint az állat, megkúr néhány nőt, és kinyal még 1 párat. Forgatja a nőket, mint paraszt a kaszát, úgy alszik el ő, ha szopják a faszát!
14. Móni válasz erre 01. 12. 03. 19:49

Egy napon csak egy emberhez tudok kedves lenni. És ez nem a te napod, SEGGFEJ!


Ez egy jóéjtpuszi sms. Kérlek, hunyd le a szemed és a cuppanás után álmodj szépeket az üzenet küldőjével. Cupp!!


Ez az sms 2000 évvel ezelőtt indult útnak, hogy megtalálja a világ legnagyobb marháját. A küldetés ezennel véget ért.

Hello! Én egy marslakó vagyok. Belebújtam a mobilod gombjaiba és most az ujjaddal szeretkezem. De látom Te is élvezed... mert mosolyogsz! :)


A farok definíciói: 1-10 évig vízmű, 12-20 évig hajtómű, 20-30 évig erőmű, 30-40 évig remekmű, 40-50 évig életmű, 50-70 évig emlékmű, 70-től bőrdíszmű!

Szia , én egy földön kivüli vagyok, és beleköltöztem a telefonod nyomógombjaiba, hogy szeretkezzek veled. Látom élvezed, mert mosolyogsz.


Szia! Bajban vagyok. Mindenki haragszik rám. Hozzád költözhetnék egy időre? Bin Laden


Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörtek a heregörcsök. Te meg szörcsögj sört vagy fröccsöt, nem lesz soha heregörcsöd! Király ez a fórum!!!!!!!!!!!!!!!

 Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy e havi mobilszámlája átlépte az 500000 Forintot. Ügyfélszolgálat.

Ez egy agyfrissítő program... Keresés... Keresés... Keresés... Hiba! Az agyat nem találom. Eljárás befejezve.

?{}*?eZ*??EEgY#??gSM*#Viruus$??Fél()()ran??bElül%küld[]*?továbbó??

külÖNBen??&zSeblámpaA???@lESZ*?atelEfonoDbol.a technika öRdög e

 Error! User IQ is too low!!!

 A Magyar Sakkszövetség örömmel értesíti, hogy megtalálta Önben a kabalafiguráját! Nem... nem... Ön nem a király. Ön a sötét paraszt.

Az ön telefonja zavarja hálózatunk működését, ezért kérjük helyezze a készüléket a földre és 1 méter magasból páros lábbal ugorjon rá!
 

Az Ön készülékében egy önmegsemmisítő chipet érzékelt a hálózatunk, mely 10 perc múlva aktivizálódik. A robbanás érdekében azonnal dobja el a telefonját!
 A legújabb amerikai felmérések szerint azok a férfiak akik ágybavízelnek és gyengék a szexben, azok jobb kézben tartják a telefont mikor ezt az SMS-t olvassák!!!

Ha a hülyeségtől ordítani lehetne, neked nem is kellene mobiltelefon!

Az Ön telefonjának akkumulátora túllépte a megengedett hőmérsékletet, ezért azonnal helyezze hideg víz alá!

 Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb... a mobiltelefon!

 Szolgáltatónk fellép az illegális tartalmú, közszeméremsértő SMS üzenetek ellen, ezért az Ön simkártyáját letiltottuk, Ön ellen rendőrségi eljárást indítottunk.

FIGYELEM! Azonnal vegye ki a SIM-kártyát! 5,4,3,2,1... túl késő! Ezentúl Ön a török ALDICOM szolgáltató ügyfele. Merhaba!

Bocsánat, de egy nap csak egy emberhez tudok kedves lenni. És ez nem a te napod, SEGGFEJ!

Bocsi, elhagytam a telefonszámom. Nekem adod a Tiéd?

GSM operator: a jobb térerő érdekében helyezze a telefonkészüléket a földre, álljon rá, és emelje magasra a kezeit!

Tudom, rosszul fog esni amit most írok, hidd el nekem sem könnyű, de valakitől meg kell végre tudnod az igazságot... A télapó nem létezik! :)

A szánkó lerobbant, a rénszarvasok itt hagytak! A bokám kibicsaklott, a krampuszok kurváznak... az idén már nem megyek sehova! Üdv.: Mikulás!

Az ön horoszkópja a következő napokra: rengeteg dicséretet kap munkatársaitól, virágözön árasztja el. Ezen ne lepődjön meg, minden temetés ilyen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

angyalka19910101@citromail.hu

(agyal&ördög, 2010.11.04 20:18)

A madarak csinálják, a méhek csinálják, a lepkék csinálják. Csináljuk mi is? Áááá...hagyjuk! úgysem tudunk repülni.!